Мали Зворник

НАЈЧИТАНИЈА КЊИГА У МЕСЕЦУ ФЕБРУАРУ

📖Најчитанија књига у месецу фебруару је “Дупликат” од Сандре Браун.

Узбудљива прича „Дупликат“, ауторке Сандре Браун, вас уводи у свет опасних обмана, политичких интрига и неочекиване љубави. Када ТВ репортерка Ејвери Данијелс доживи авионску несрећу у Даласу, ни не слути да ће се наћи у лавиринту погрешних идентитета.

Преживела пад млазњака, Ејвери је погрешно идентификована као Керол, шармантна и гламурозна супруга будућег сенатора и члана моћне тексашке династије, Тејта Ратлиџа. Пластични хирург је њено лице преобликовао у Керолино, а док лежи у болници под туђим идентитетом, открива заверу која укључује убиство њеног заветованог супруга.

Док се загрцнуто суочава са погубљењем своје праве личности, Ејвери је суочена са изазовима живота друге жене, док истовремено покушава да заштити човека у кога се заљубила. У мору лажи и опасности, Ејвери ће морати да донесе храбре одлуке које ће је довести до граница сопствене храбрости и ризика.

„Дупликат“ је врхунски роман који комбинује интригу, страст и акцију у незаборавној причи о самооткривању, храбрости и љубави. Сандра Браун нас увлачи у вртлог неочекиваних преокрета и тајни, остављајући нас без даха до последње странице. Закорачите у свет интриге и откривања, где свака страница скрива нову тајну, а сваки лик крије свој мрачни и светли део душе. 📚

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829